Amerika Kargo Hizmeti

Amerika'ya kargo gönderimi için en güvenilir seçenek Sultanahmet Kargo.


Amerika Kargo Gönderimi

Güzel ülkemiz Türkiye’den, tüm dünyaya ülkelerine kargo göndermeden önce bizleri ve sitemizi incelemenizi tavsiye ederiz. Türkiye'den Amerika'ya kargo gönderiminde detaylı bilgi için telefon ile veya mail ile de teknik bilgi alabilirsiniz. Uzun yol kargo taşımacılığında güvenlik, güvenilirlik, maliyet ve sürat açısından siz değerli müşterilerimize her türlü garantiyi vermekten gurur duyarız.

Değerli müşterilerimiz Kargolarınızı profesyonel kuryelerimiz tarafından evinizden, iş yerinizden teslim alıyoruz. Gerekli güvenlikte paketlemeyi en iyi şekilde gerçekleştirerek, gerek hava yolu, gerek kara yolu, gerekse deniz yolu ile en kısa sürede alıcınıza kapısına kadar götürerek teslim etmekteyiz.

Siz değeri müşterilerimize kurumsal bir firma olarak 10 yılı aşkın bir süredir 220’den fazla ülkedeki kargo firmalarıyla olan anlaşmalarımızla en yüksek kalitede hizmet vermekteyiz. Kargonuz her ne olursa olsun; evrak, numune, dosya, davetiye, paket, koli vs. her türlü güvenilirliğin garantisini veriyoruz.

Amerikaya Kargo ve Ürün Gönderimi

Amerika kargo hizmetinden faydalanan müşterilerimizin ürünlerini veya eşyalarını en ekonomik ve en kısa şekilde göndermekteyiz.

Kargonuzu göndermeden bizlerden bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz.

İnternet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İnternet sitemiz: https://www.sultanahmetkargo.com/

Yorumlar

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Merhabalar, İstanbul'da ikamet ediyorum. Amerika'ya kargo gönderimi için evimizden valizi alıyor musunuz?

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!