Facebook Reklamlarının Faydaları Nelerdir?

Facebook reklamlarının faydaları nelerdir? Neden sponsorlu reklam vermeliyiz?


Şimdi sizin aklınızda iki soru var bir facebook reklamlarının faydaları nelerdir? İki nasıl facebook reklamı verilir? Haydi başlayalım.

Facebook günümüzde tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarının başında gelmektedir. Facebook’ta günden güne artan kullanıcı sayısı ile orantılı olarak büyümeye ve içeriğini zenginleştirip tüm kullanıcılarına en iyi şekilde hitap etmeye çalışmaktadır.  Facebook’ta ki sponsorlu paylaşımlarda bu hızda yerini alarak çağı yakalamaktadır. Bir firmanın facebook sayfası olması artık en önemli gereksinimlerden biridir. Reklamın en iyisi potansiyel müşteri sana ulaşmak isterken ona en iyi ve kolay şekilde ulaşmak. Bir diğeri ise potansiyel müşteri ürüne veya hizmete ihtiyacı olmadığı halde müşteriye ürünün veya hizmetin tanıtımını yapmaktır. Facebook bu iki konuda da çok iyi bir derecede reklam yapmaktadır. 

Her hangi bir firmanın doğru parametreler ile kullanıp zenginleştirdiği facebook sayfası kurumsallığını en kaliteli seviyeye çıkaracaktır. Aynı zamanda müşterilerinin geri bildirimlerini alabileceği, sorularına cevap verebileceği, ürün veya hizmet hakkında teknik destek verebileceği en uygun platformlardan biridir. MedyaKap bu platformda ister içerik editörü isterseniz tamamen sosyal medya sorumluluğu olarak tüm müşterilerinin yanındadır. Bizden isteyeceğiniz her türlü teknik desteğe 7/24 cevap verebilecek her biri kendi alanında profesyonel ve tecrübeli ekibimiz ile tüm müşterilerimizin yanındayız. 

Facebook Sponsorlu paylaşımları ile sizleri hem görsel hem işitsel reklam ile potansiyel müşterilerinize en uygun şekilde tanıtabilir.  Doğru ve güzel hazırlanmış bir facebook reklamı ile satışlarınızı arttırabilirsiniz.  Müşterilerinizin gözünde kurumsallığınız artar. Varlığınızı sürdürdüğünüz sektörde rakiplerinize oranla büyüme ve yükselme oranınız artar. Bu saydıklarımızın hepsi düşük bütçelerde küçük Kobilere de büyük şirketlere de faydalı ve yararlı olacaktır.


İşletmeler için facebook sayfasının önemi başlıklı, açıklayıcı görsellerle desteklenmiş yazımızı okuyabilirsiniz.


 

Yorumlar

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Facebook reklamları doğru kitleyi seçerek yayınlarsanız çok iyi hit getiriyor siteye bazen reklam veriyorum bende :)

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Facebook reklamları özellikle Google gibi arama motorlarının gözünde de bildiğim kadarıyla çok değerlidir.

  • yorum yazan kişi

    4/5

    Facebook reklamlarını kullanmak site içinde çok yararlı oluyor ama belirli bir bütçe ayırmak gerek.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Bu kadar insan her gün saatlerce Facebook kullanırken reklam alıp bundan faydalanmamak aptallık olur reklam almak isteyen için.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Eğer reklamları kendi alanınıza yönelik yapıp stratejik olarak kullanırsanız 5 TL'ye dahi en az 5000 kişiye ulaşırsınız.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Facebook reklamları gerçekten çok faydalı. Reklamın hangi kitleye yönelik olduğunu seçip sadece kendi kitlenize yönelmeniz de harika bir olanak.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    facebook reklamlarının bu kadar etkili olabileceğini bilmiyordum. yakın zamanda biraz bütçe ayırayım.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Özellikle yeni siteler için bulunmaz bir nimet. 4-5 TL'lik reklamlarla dahi binlerce hit alabiliyorsunuz.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Facebook reklamları kitleye göre kullanıldığında oldukça iyi iş çıkarıyor diyebilirim.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Facebook reklamları bence google reklamlarından bile daha faydalı. Bir kere daha çok dikkat çektiği kanaatindeyim.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    şirketimi kurar kurmaz facebook reklamlarına daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyorum. gerçekten faydası oluyor.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Daha önce google reklamlarıda facebook reklamlarıda vermiş olan birisi olarak facebook reklamlarının daha çok işe yaradığını belirtmek isterim.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Facebook reklamları ile gerçekten hedef kitleye nokta atışı yapmak mümkün. Ayrıca Facebook üzerinden alınan backlinklerin kalitesinden bahsetmiyorum.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Facebook reklamları faydaları özellikle markanizin satışını oldukça etkiler görünürlük artar

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Facebook reklamları bence çok faydalı bu yazıda belirttiğiniz önemli olan Facebook ile görünür olmak

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Şu anda yaklaşık 3k lık bir facebook sayfası yönetmekteyim. Sayfanın sahibi sayfa 500 beğenmeye sahipken sadece 12 dolarlık bir facebook reklamı ile 1 haftada günde sayfanın beğenisini 6 kat arttırarak 3k ya çıkardı ve facebook reklamının süresi dolduktan sonra bile şu anda sayfa her gün yaklaşık %2-%5 arası büyüyor. Mutlaka facebook reklamlarını tavsiye ederim.

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!