Her Yönden Hızlı İki LG Geliyor

 Her yönden hızlı bir telefon özelliklerine sahip olan LG X Max ile beraber piyasaya çıkması beklenen LG X  Max'ın henüz özellikleri tam olarak net değil.




Her Yönden Hızlı İki LG Geliyor

 Her yönden hızlı bir telefon özelliklerine sahip olan LG X Max ile beraber piyasaya çıkması beklenen LG X  Max'ın henüz özellikleri tam olarak net değil; ama X Mach'ın özelliklerine benzer özelliklerle ve 6 inçlik ekran büyüklüğü ile piyasaya çıkması bekleniyor. Bu yeni modellerin ne zaman piyasaya çıkacağı ve fiyatlarının ne kadar olacağı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. Seride öne çıkan diğer telefonları ise şu şekilde sıralayabiliriz.

 

LG X POWER BATARYASI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

5. 3 inçlik ekran büyüklüğüne sahip olan ve 720p çözünürlüğü bulunan LG X Power, 4100 mAh batarya gücü ile dikkat çekiyor. Boyutu göz önünde bulundurulduğunda en kapasiteli bataryayı içerisinde taşıyan akıllı telefonlardan birisi olan LG X Power, kullanıcısına 2 gün kullanım rahatlığı sunuyor. Gücünü 4 Cortex-A53 çekirdekli MediaTek MT6735 yonga setinden alan cihazda 2GB RAM ile beraber 16 GB artırılabilir kapasite bulunuyor. 13MP çözünürlüğünde arka kamera ve 8MP çözünürlüğünde ön kamera ile fotoğraf çekmeyi zevkli hale getirmeyi başaran cihaz 200 dolara Ukrayna'da kullanıcıların beğenisine sunuldu.

 

LG X STYLE İLE PREMİUM DOKUNUŞ

180 dolar fiyat etiketine sahip olan, premium bir his oluşturmak için parlak ve ince bir tasarıma sahip olan  LG X Style'ın,  5 inçlik 720p ekran çözünürlüğü, Snapdragon 410 yonga seti, 1.5GB RAM ve 16GB artırılabilir depolama kapasitesi bulunuyor. Cihazın arka kamerası 8 MP çözünürlüğe sahip, önde ise 5 MP çözünürlüğe sahip kamera bulunuyor. Cihazda ayrıca 2100 mAh batarya bulunuyor.

 

LG X CAM ÇİFT ARKA SENSÖR İLE DİKKAT ÇEKİYOR

 300 dolarla satışa çıkması beklenen LG X Cam modeli, LG G5'ten de izler taşıyor. LG G5'te bulunan çift arka sensör bu cihazda da kullanılmış durumda, cihazda ayrıca 5. 2 inç Full HD ekran ile birlikte 1. 14 HGz saat hızında çalışan 8 çekirdekli işlemci bulunuyor. 2 GB RAM ve 16 GB arttırılabilir kapasiteye sahip olan LG X Cam'de 2520 mAh batarya kapasitesi ve Android 6. 0 işletim sistemi bulunuyor.

 

LG X SCRENN İKİNCİ EKRANI İLE KULLANIM KOLAYLIĞI SAĞLIYOR

 Ön kısımda bulunan küçük ikinci bir ekran ile LG V10'dan izler taşıyan LG X Screen'in ikinci küçük ekranında saat, hava durumu, gelen arama gibi pekçok bildirim görülebilirken, aynı zamanda ikinci ekran için kısayol tercihleri de bulunuyor. 4. 93 inç HD ekrana sahip olan cihazda 1. 2 Ghz, 4 çekirdekli işlemcinin yanısıra 2 GB RAM ve 16 GB artırılabilir hafıza bulunuyor. 13 MP çözünürlüklü arka kamera ve 8 MP çözünürlüklü ön kamera ile fotoğraf ve video çekme konusunda da iddalı olan cihaz, 1199 TL ile ülkemizde de satışa sunulmuş durumda. Cihazda ayrıca 2300 mAh batarya ile Android 6. 0 işletim sistemi de bulunuyor.



Yorumlar

  • yorum yazan kişi

    4/5

    teknik desteği cidden çok kötü ve bu yüzden önermiyorum

  • yorum yazan kişi

    5/5

    LG android tlflar arasında en iyi ve en sağlam telefonları üreten şirketlerden birisidir. Bu açıdan yeni tlflara güveniyorum.

  • yorum yazan kişi

    4/5

    Lg artık yeni model telefonlarıyla çok ilerleme kaydetti kalite performans açısından artık beğeniyorum

  • yorum yazan kişi

    4/5

    İlk dokunmatik telefonumun LG markaydı ama şuan LG de çok iyi telefonlar çıkarmaya başladı

  • yorum yazan kişi

    3/5

    lg yeni nesil cihazların çok kaliteli telefonlar olduğunu söylüyorlar tercih edilebilir

  • yorum yazan kişi

    4/5

    Özellik olarak güzel modeller ancak fiyatları biraz daha makul olmalı. ilerleyen zamanda LG telefonları çevremizde daha çok göreceğiz.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Genel özellikleri güzel gözüküyor eğer fiyat bandını biraz daha aşağı çekebilirlerse Türkiye'de tutulabilir bu modeller.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    vallahi ben uzun zamandır Lg kullanıyorum ve kolay kolay bırakmam son derece memnunum

  • yorum yazan kişi

    5/5

    oldum olası LG kullanıyorum ve oldukça memnunum herkesede tavsiye ederim fiyatları da ideal piyasaya göre

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Lg gerçekten çok kaliteli telefonlar üretiyor, gelişen teknolojiye ayak uydurabilecek mi merakla takip ediyorum.

  • yorum yazan kişi

    4/5

    lg kendini hız ve tasarım alanında oldukça geliştirdi benimde ilk tercihim her zaman lg

  • yorum yazan kişi

    4/5

    Anneme aldığımız için biliyorum LG telefonlar gayet güzeller, diğer markalara oranla farklı bir deneyim yaşatıyorlar ama yaklaşık bir yıl sonra Android sisteminin hantallığı kendini göstermeye başlıyor ne yazık ki :(

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Bence lg telefon almak pek iyi bir fiir değil en iyi iphone yoksa samsung

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Kesinlikle lg'nin bataryası çok güzel, özellikle LG G4 Stylus kullandıgım telefon bataryası çok güzel gidiyor. Telefon özellik açısından da gayet başarılı.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    lg bence batarya yönünden çok sıkıntılı bir telefon samsung bu konuda daha iyi gibi

  • yorum yazan kişi

    4/5

    lg kullanmıyorum ama en çok tavsiye ettiğim telefon arkası hız ve pil konusunda çok ileri gittiler..

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!