İnfak Kısa FilmSenaryo Yarışması / Short Film Scenario




İNFAK Akabe Gençlik Platformu,

‘İnfak’ temalı kısa film senaryo yarışması düzenliyor. İnfak temalı senaryoların kabul edileceği yarışma ile dayanışma, fedakârlık, merhamet, yardımseverlik ve yetimleri gözetmek konularında farkındalık yaratmak amaçlanıyor. Yarışmanın son başvuru tarihi 26 Nisan. Ödül töreni ise Mayıs’ta yapılacak.

 

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

İlk üç senaryonun filminin çekilmesine ek olarak:

1. 5000tl,

2. 3000tl,

3. 2000tl ödül kazanacak.

 

ZENGİN JÜRİ KADROSU

Yarışmanın jürisi sinema, televizyon ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinden oluşuyor. Yönetmenler Mesut Uçakan, Gökhan Yorgancıgil ve Faysal Soysal’ın yanı sıra, yazarlar Yıldız Ramazanoğlu, Gülcan Tezcan, Yeşim Tonbaz, Zeki Bulduk ile oyuncu-yönetmen Ali Akdal, senarist oyuncu Emrah Kaman, senarist Murat Kaman, oyuncular Sinan Albayrak ve İsmail Hakkı Ürün, yazar-yönetmen Abdulhamit Güler, gazeteci-yazar Bünyamin Yılmaz, Hilal TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Sarıhan ve Yardımeli Derneği Genel Müdürü Erdoğan Karacakaya jüriyi oluşturacak.

 

 

Yarışma duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

“İnsanlığın doğru bir infak tasavvuruna ihtiyacı her gün biraz daha artıyor. Tebessümün, fedakarlığın, azı paylaşmanın, alan elin yanında veren elin de değer kazandığının anlaşılması gerekiyor. Dayanışmayı, fedakarlığı, merhameti yardımseverliği, yetimi gözetmeyi anlat. İnfakı anlat, filme dönüşsün, farkındalık yarat, ödüller kazan.” Detaylı bilgi ve başvuru için yarışmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

Güncel gelişmeler ve paylaşımlar için:

Facebook: www.facebook.com/GenclikAkabe

Twitter: www.twitter.com/AkabeGenclik

 

 

Yarışmamız Destek Veren Bütün Kuruluşlara Teşekkür Ederiz.

Yorumlar

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!