Kilo Almak İçin Ne Yapmalıyım

‘Kilo almak için ne yapmalıyım’ diyorsanız altın değerinde bilgiler.


‘Kilo almak için ne yapmalıyım’ diyorsanız altın değerinde bilgiler.

Kilo almak için ne yapmalıyım diyen kişiler arasındaysanız ve değişik zamanlarda farklı denemelerde bulunup halen kilo alamıyor musunuz? Fazlasıyla zayıfsınız ve bu durumdan şikâyetçisiniz, işte sizin için en değerli hızlı kilo alma yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Kişilerin kilo alabilmesi için, gün içerisinde harcanan kalori sayısının üzerinde kalori alması gerekiyor. Eğer ki gün içerisinde harcanan kaloriden daha azı alınırsa maalesef ki kilo alınamaz.

Kilo almanın yöntemleri

  • Hızlı bir şekilde kilo almak istiyorsanız, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu kaloriden daha fazlasını almak gerekiyor.
  • Hızlı kilo almanın en önemli faktörlerinden bir tanesi sabah kahvaltısıdır. Bu yüzden sabah uyandığınızda mutlaka bir saat içerisinde sıkı ve kaliteli bir kahvaltı yapın, kalori miktarı yüksek olan kahvaltılıkları tercih ederek alışkınlık haline getirmek en doğrusu olacaktır.
  • Yemek yemeye iştahım yok diyorsanız, öncesinde kısa yürüyüş turları iştahınızın açılması konusunda size yardımcı olacaktır. Ayrıca yürümek yerine, kokusunu veya tadını sevdiğiniz yiyecekleri tüketmenizde daha fazla yemek yemeniz için yararlıdır.
  • Yaklaşık olarak her 3 saatte bir yemek yemeye özen gösterin. Yemek istemiyorsanız bile kendinizi bu konuda biraz daha zorlayın. Eğer ki amacınız sağlıklı kilo almaksa abur cuburlardan uzak durmanız ve yararlı yiyecekler tercih etmeniz hızlı ve doğal sonuçlara yol açacaktır.

Kilo alma konusunda birçok yol deneyip halen başarısız olmanın sonunda streste geliyor. Kilo alma dönemince hayatınızda mutlaka stresten uzak durmanız gerekiyor. Stres yüzünden her rahatsızlıkta olduğu gibi kilo alma konusunda da başarısız olabilirsiniz.



Bir önceki içeriğimiz olan Protein İçeren Yiyecekler başlıklı yazımızdan, protein içeren besinler hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.


Yorumlar

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Kilo almak için ağırlık sporları birebirdir. Birde dediğiniz gibi harcanılandan fazla yemek şart.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Kilo almak için yatmadan bir süre önce süt içmekte çok etkilidir, tavsiye ederim.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Kİlo almanın zor olması da enteresanmış.

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!