Özgecan Aslan Neden ve Nasıl Öldürüldü

İnsanların psikolojisini düzeltebilmek için hayatını okuluna adayan bir genç kızı psikolojisi bozuk bir erkek acımasızca öldürdü.


Mersin'de Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi olan Özgecan Aslan'a ulaşamayan ailesi, geçen çarşamba gecesi polise kayıp olduğu yönünde dilekçe verdi. Üniversiteli Özgecan, ailesi, arkadaşları ve polis tarafından her yerde aranırken, daha önce jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulup bırakılan 33 B 8756 plakalı minibüs dün Necmettin Altındöken veFatih Gökçe ile birlikte ele geçirildi.

Kan izlerine rastlanan minibüste ele geçirilen kadın şapkasının kayıp Özgecan Aslan'a ait olduğu, pazarlama şirketinde çalışan babası Mehmet Aslan tarafından belirlenince, sorguya alınan 2 şüpheli cinayeti itiraf edip cesedi attıkları yeri gösterdi. Çamalan Köyü Alman Mezarlığı yanında ormanlık bölgede Cinderesi yatağında yüzü ve vücudunun bir bölümü yanmış halde bulunan cesedinin kayıp Özgecan Aslan'a ait olduğu belirlendi. Aranan cinayet şüphelisiSuphi Altındöken de polis ve jandarmanın operasyonuyla gözaltına alındı. Linç edilmek istenen ve yüzünde tecavüze kalkıştığı Özgecan'ın tırnak izleri bulunan Suphi Altındöken İlçe Jandarma Komutanlığı'nda diğer 2 şüpheli ise Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı.

 

 

Yorumlar

  • yorum yazan kişi

    5/5

    bu ülkede daha çok özgecan kaybederiz. insanımızı eğitmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor öncelikle. gerisi kolay.

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!