Whois.com.tr Alan Adının Süresi

Whois.com.tr domain bilgi sitesinin süresi bitiyor.




Yıllardır alan adlarının bilgilerini kontrol etmek için whois'i kullanıyoruz.Whois.com.tr alan adının süresinin dolmasına 2 gün kalması biz kullanıcıları epeyce şaşırttı. Olayın garipliğini firma yetkililerine aktardığımızda alan adını takip ediyoruz süresini uzatacağız demelerinin üzerinden 6 gün geçti.

 

Alan adını aldıktan sonra süresinin ne zaman dolacağını unutabiliyoruz. Alan adlarımızı 2-3 yıllık alarak hizmet vermeye başlamamızda yarar var.

Yorumlar

  • yorum yazan kişi

    5/5

    türkçe domain araştırmalarını kesinlikle türk sitelerinden yapmamak gerekiyor. bulduğunuz güzel jeneriklik domainleri hemen kapıyorlar.

  • yorum yazan kişi

    3/5

    Keşke kapansalar, log tutup insanların günlerce haftalarca düşünüp buldukları domainleri daha siz farkına varmadan kendi adlarına kayıt ediyorlar... bu arkadaş çok güzel bir tespitte bulunmuş bunu çok fazla yapıyorlar iyi bir isim bulduğunu sanıyorsun bakıyorsun ilgisiz bir yerden yurt dışından kayıt alınmış. ne alaka.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Garip bir durum. Unutmuşlardır diyeceğim ama bir de hatırlattığınız halde yenilememişler. Ee o halde boşa düşerse kaparız :)

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Gerçekten tam bir trajikomik durum. Adamlar hem alan adı servisi, hemde kendi alan adlarını uzatmayı unutuyorlar.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Alan adlarının süreleri aslında seo çalışmalarını da etkiler. Google kaynağın ne kadar sıralamada kalması gerektiğini buna göre belirleyebiliyor.

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Dikkatsizlik sonucu bir çok güzel domain boşa çıkabiliyor. İyi takip etmek lazım :)

  • yorum yazan kişi

    4/5

    alan adlarını takip etmeseler daha güzel olurdu neden ben ne jenerik alan adlarını kaybettim bu şekilde, bakalım bende takip ediyorum sonuç ne olacak...

  • yorum yazan kişi

    5/5

    Gerçekten söylediğiniz gibi, alan adı takibini otomatik yapıyor olmaları çok kötü bir durum.

  • yorum yazan kişi

    1/5

    Keşke kapansalar, log tutup insanların günlerce haftalarca düşünüp buldukları domainleri daha siz farkına varmadan kendi adlarına kayıt ediyorlar...

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!