Talas Belediyesi Yol Açma ve Tuzlama Çalışmaları Yapıyor

Talas Belediyesi Yol Açma ve Tuzlama Çalışmaları Yapıyor


Yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava, Kayseri'de Talas'ın yüksek kesimlerinde etkili oldu. Gün boyu yağan karı temizlemeye çalışan ekipler, yolları açık hale getirdi.

Talas Belediyesi karla mücadele ekipleri, Kayseri'yi etkisi altına alan kar yağışıyla beraber özellikle yeni bağlanan yukarı mahallelerde temizleme çalışmalarını sürdürdü. En uzak noktalara ulaşan ekipler, mahallelerin öncelikle ana bağlantılarını sonra da ara sokaklarını kardan temizledi. Talas'ın en yüksek rakımlı Cebir Mahallesi'ne kadar ilerleyen ekipler, ilçe merkezinin yanı sıra yukarı mahallelerinde de ulaşımı sağladı.

Karla mücadele çalışmalarıyla ilgili konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin yukarı mahallelerde de dahil kapalı yolunun bulunmadığını bildirdi. Başkan Palancıoğlu, kar yağmadan ekiplerin tedbirini aldığını belirterek, "Her an hazır olan ekiplerimiz kar yağışıyla birlikte yolları açma ve tuzlama çalışmalarına başladı. İlçe merkezinden en uzak noktaya kadar kapalı yolumuz bulunmamakta. Özverili çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

 

 

Yorumlar

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!